Hvorfor bruker ikke TripAdvisor autentisering av navn eller krever bevis på at oppholdet faktisk har funnet sted?

Hvis vi skulle begrense muligheten til å skrive anmeldelser til den personen som har navnet sitt på regningen og ingen andre, tror vi at reisende ville gå glipp av et vell av andre nyttige tilbakemeldinger. For eksempel kan en anmelder ønske å dele en kundeserviceerfaring som ikke omfatter en overnatting, eller anmelde et hotellopphold som en annen i reisefølget har betalt for.