Siler TripAdvisor anmeldelser?

Ja, vi bruker både teknologi og personell til å sjekke anmeldelser, slik at vi f.eks. kan sikre at de er:

• Familievennlige
  • Publisert under riktig forretning
  • I samsvar med alle andre retningslinjer

Vi sjekker ikke de faktiske opplysningene i anmeldelsene. Med over 100 millioner anmeldelser og mer enn 1,5 millioner hoteller, restauranter og attraksjoner ville det være umulig for oss å kontrollere alle detaljer. Vi tror at selve mengden av anmeldelser -- vi publiserer i gjennomsnitt 60 bidrag hvert minutt(!) -- gjør at leserne selv kan se en rød tråd i anmeldelsene og vurdere om et sted passer for dem.

Les gjerne våre retningslinjer for anmeldelser for ytterligere informasjon, eller rapporter en upassende anmeldelse.