Hvordan reklamerer jeg på TripAdvisor?

Forretningsfordel

Hvis du eier eller representerer et overnattingssted, som et hotell eller en B&B, kan du abonnere på Forretningsfordel. Hva du kan gjøre med dette abonnementet:

• Plassere millioner av potensielle gjester ett klikk eller én telefonsamtale unna en direktebestilling hos deg med Kontaktinformasjonen din og Klikk-til-å-ringe for mobil
  • Skille deg ut fra konkurrentene ved å dele eksklusive Spesialtilbud og kunngjøringer på datamaskin og mobil
  • Dra nytte av omfattende TripAdvisor Analysepakke-data for å ta viktige forretningsavgjørelser og skape bedre opplevelser
  • Presentere stedet ditt slik du ønsker at potensielle gjester skal se det, med favorittbilder og forsidebilder
  • Inspirere potensielle gjester ved å vise frem en positiv, nylig anmeldelse nær toppen av TripAdvisor-siden din, med Favorittanmeldelser

For å lære mer om Forretningsfordel, klikk på her.

Umiddelbar bestilling

Umiddelbar bestilling gir reisende all den informasjonen de trenger for å bestille hos deg på TripAdvisor umiddelbart:

• Ei gjesteforholdet fra begynnelsen
  • Ingen risiko, med den enkle provisjonsmodellen "betal per opphold"
  • Ingen forpliktelser og ingen forskuddsinvesteringer

For å finne ut mer om Umiddelbar bestilling, klikkher.

Andre muligheter

Hvis du vil samarbeide med TripAdvisor for å sende trafikken fra flyselskapets side med anmeldelser, eller fra TripAdvisors flyprissammenligning, kan du kontakte  airlinelistings@tripadvisor.com. Flyselskaper kan også kontakte TripAdvisor på airlinelistings@TripAdvisor.com for å stille spørsmål om reklamevisning.