Hvordan reklamerer jeg på TripAdvisor?

Ser du etter måter å øke omsetningen på? TripAdvisor tilbyr en rekke betalte verktøy som kan hjelpe ulike forretningstyper.

Løsninger for overnattingssteder

Forretningsfordel

Hvis du eier eller representerer et overnattingssted, som et hotell eller en B&B, kan du abonnere på Forretningsfordel. Hva du kan gjøre med dette abonnementet:

• La millioner av potensielle gjester ikke være mer enn ett klikk eller én telefonsamtale unna en direktebestilling hos deg med Kontaktinformasjon og Klikk for å ringe mobil
  • Skille deg ut fra konkurrentene ved å dele eksklusive spesialtilbud og kunngjøringer på datamaskin og mobil
  • Dra nytte av omfattende TripAdvisor Analysepakke-data for å ta viktige forretningsavgjørelser og skape bedre opplevelser
  • Presenter stedet ditt slik du ønsker at potensielle gjester skal se det, med Favorittbilder og Forsidebilder
  • Gi inspirasjon til potensielle gjester ved å vise frem en positiv og nylig anmeldelse nær toppen av TripAdvisor-siden din, med Favorittanmeldelser

For å lære mer om Forretningsfordel, klikk på her.

Sponsede plasseringer

Reisende søker aktivt på TripAdvisor etter steder å overnatte i området hvor du er – løft ditt sted frem for disse potensielle gjestene med Sponsede plasseringer!

• De beste plasseringene: Få førsteklasses eksponering over søkeresultatene, på sidene til lokale konkurrenter og mere til.
  • Høyt kvalifisert:Få de riktige reisende til stedet ditt – idet de tar bestillingsavgjørelsen
  • Null risiko: Betal kun for klikkene du får – og kanseller når som helst!

Finn ut mer om hvordan Sponsede plasseringer kan hjelpe deg med å drive mer trafikk til overnattingsstedet ditt ved å klikke her

Umiddelbar bestilling

Umiddelbar bestilling gir reisende all den informasjonen de trenger for å bestille hos overnattingsstedet ditt på TripAdvisor umiddelbart:

• Ha full styring med gjesteforholdet fra første stund
  • Ingen risiko, med den enkle provisjonsmodellen «betal per opphold»
  • Ingen forpliktelser og ingen forskuddsinvesteringer

For å finne ut mer om Umiddelbar bestilling, klikkher.

Løsninger for restauranter

TripAdvisor-annonser for restauranter

TripAdvisor-annonser sender trafikk til TripAdvisor-oppføringen din, ved å promotere restauranten din på eksklusive, sponsede plasseringer, til et målrettet publikum av spisegjester på jakt etter et spisested i ditt område.

• Eksklusive plasseringer

Med TripAdvisor-annonser får restauranten din mer oppmerksomhet i søkeresultatene for området ditt – inkludert øverste plassering i din kategori.

• Kvalifisert trafikk

Hvert klikk på en TripAdvisor-annonse er høyt kvalifisert: bak dem står tittere som søker aktivt etter restauranter i det området hvor du befinner deg, og de er klare til å bli konvertert til kunder på din TripAdvisor-oppføring.

• Ingen risiko

Betal kun for klikkene du får! Ingen forpliktelser, ingen skjulte avgifter, og du kan kansellere når som helst.

For å finne ut mer om TripAdvisor-annonser for restauranter, klikk her.

TripAdvisor Premium for restauranter

TripAdvisor Premium lar deg legge til kraftige nye funksjoner på  siden din, som viser frem restauranten på sitt beste. Premium-funksjoner inkluderer:

• Storyboard:En dynamisk, visuell presentasjon som blander sammen bilder og anmeldelser øverst på TripAdvisor-siden din
    • De tre beste grunnene: Et nytt område over anmeldelsene, som inneholder de beste anmeldelsesutdragene og bildene, for å friste potensielle gjester med nettopp det som er spesielt for deg.
    • Favorittanmeldelser: Gi de reisende inspirasjon ved å vise frem en nylig favorittanmeldelse nær toppen av stedssiden din på TripAdvisor.

For å finne ut mer om TripAdvisor Premium for restauranter, klikkher.

Løsninger for flyselskaper

Flyselskaper kan samarbeide med TripAdvisor for å drive trafikk fra anmeldelsessider for flyselskap, Tripadvisors flyprissammenligning eller vise reklame ved å ta kontakt medairlinelistings@TripAdvisor.com.