Hvordan avslutter jeg medlemskontoen?

Det er synd å høre at du ikke er fornøyd med tjenesten. Vi bestreber oss på å gi medlemmene våre - både reisende og eiere - god service. Vi ber deg kontakte oss hvis du har hatt spesifikke problemer med nettstedet vårt, retningslinjene eller andre medlemmer, og vi vil gjerne samarbeide med deg for å forbedre opplevelsen.

Hvis du sletter kontoen, fjerner vi anmeldelsene dine og annet innhold fra nettstedet. Denne prosessen kan ikke angres. Hvis du har mer enn 25 foruminnlegg, forblir disse på nettstedet under visningsnavnet ditt. Vi fjerner ikke flere foruminnlegg samtidig, ettersom dette vil påvirke kontinuiteten i samtalen.

Hvis du fortsatt ønsker å avslutte kontoen, kan du kontakte vårt kundestøtteteam for medlemmer.