Hvordan endrer jeg hjemsted?

Slik forandrer du hjemsted:

1. Gå til siden Om meg.
  2. Bruk redigeringskoblingene til å oppdatere hjemstedet.

Vær oppmerksom på at du må velge en av byene eller tettstedene som står oppført i databasen vår og som vises i autofullførmenyen når du begynner å skrive inn, når du oppdaterer hjemstedet ditt. Dette skyldes integreringen av reisekartfunksjonen, som gir medlemmene mulighet til å merke byer og steder som de har besøkt eller har tenkt å besøke. Vi fører opp byer, tettsteder, enkeltstående øyer, og i noen tilfeller nasjonalparker.

Hvis hjemstedet ditt ikke vises i listen over steder å velge mellom, men du tror at det oppfyller våre kriterier, kan du kontakte oss med opplysninger om det.