Hvordan endrer jeg hjemstedet mitt?

Hjemstedet er byen eller stedet du vil at skal vises i den offentlige profilen din. Det vises også under visningsnavnet ved siden av bidragene dine på nettstedet. Hjemstedet ditt lar andre medlemmer vite hvor du bor, og dette hjelper dem med å vite mer om deg når de leser bidragene dine.

Slik redigerer du hjemstedet ditt:

• Gå til din profil.
  • Klikk på «Rediger profil» på høyre side.
  • Rediger feltet for «nåværende by» ved å søke etter navnet for beliggenheten din, og klikk på «Lagre».

Vi fører opp byer, tettsteder, enkeltstående øyer, og i noen tilfeller nasjonalparker. Hvis stedet du har søkt på ennå ikke er i databasen vår, kan du kontakte oss og oppgi litt informasjon om stedet ditt. Vi tar gjerne imot forespørselen og legger til stedet i databasen vår, så lenge stedet oppfyller kriteriene våre.

Hvis du ikke er komfortabel med å vise den nøyaktige plasseringen din, så kan du velge et sted som representerer regionen din.