Hva er e-postvarsler?

Varsler er e-postmeldinger om nylig aktivitet på TripAdvisor, om kontoen din eller innhold som du merker som viktig.

Vi sender deg for eksempel en e-postmelding når du har mottatt en ny privat melding fra andre medlemmer. Vi kan også informere deg når et medlem oppdaterer en reiseartikkel for et reisemål, eller når et nytt emne legges til i et forum som du følger med på.

Du kan administrere e-postvarslene på abonnementssiden til profilen.