Hvordan kan jeg slå sammen mine to TripAdvisor-kontoer?

Hvis du vil slå sammen to TripAdvisor-kontoer, , kan du ta kontakt med støtteteamet vårt.

Pass på å inkludere alle e-postadressene og visningsnavnene på TripAdvisor som du vil slå sammen. Det kan hende at vi ber deg bekrefte at du eier begge de aktuelle TripAdvisor-kontoene ved å sende oss en e-postmelding fra begge adressene.

Når vi har fått bekreftet at du eier begge kontoene, hjelper vi deg gjerne med å slå sammen kontoene og flytte alle anmeldelsene dine til én konto. Vi beklager at vi ikke kan flytte foruminnlegg, reisekart, private meldinger eller lagrede reiser fra én konto til en annen.