Hvordan administrerer jeg e-postvarslene mine?

Du administrerer e-postvarslene dine på siden Abonnement på profilen din. Fra denne siden kan du starte og stoppe nyhetsbrevene fra oss, i tillegg til varsler når det skjer aktiviteter du kanskje er interessert i.

• Nyhetsbrev: Starte/stoppe abonnement på nyhetsbrev, som medlemsoppdatering, TripWatch og AirWatch
  • Private meldingsvarsler: Velg å motta e-post om de private meldingene du mottar daglig, ukentlig, umiddelbart eller ikke i det hele tatt. Du kan også slå av funksjonen for private meldinger.
  • Oppdateringer om venner: Slå av/på e-postmeldinger om venners reiser.
  • Reiseartikkelvarsel: Du kan kun legge til varsling om reiseartikler hvis du har opprettet eller bidratt til dem. Listen over reiseartikkelvarsler finner du under delen Innsidevarsler.
  • Forumvarsler: Legg til varsler ved å klikke på Overvåk emne-knappen mens du blar gjennom en forumtråd. Listen over emner du overvåker, finner du under delen Forumvarsler.