Hvordan endrer jeg visningsnavnet?

Følg instruksjonene nedenfor for å endre visningsnavnet:

1. Gå til siden Kontoinformasjon.
  2. Visningsnavnet vises i feltet merket med Navnet ditt vises som.
  3. For å opprette et visningsnavn skriver du inn ønsket visningsnavn i feltet Navnet ditt vises som.
  4. Hvis kallenavnet skal bestå av fornavnet og forbokstaven til etternavnet, må du passe på at du har skrevet inn fornavn og etternavn i de riktige feltene. Hvis det er et visningsnavn i feltet Navnet ditt vises som, klikker du Velg for at det skal vises [your name] for alle.

Merk: Du kan kun endre visningsnavnet ditt én gang. Hvis du har valgt et unikt brukernavn som visningsnavn, blir det gamle brukernavnet trukket tilbake og kan ikke brukes igjen av deg eller andre medlemmer.