Hva er visningsnavnet mitt?

Visningsnavnet er identiteten din på TripAdvisor. Det vises ved siden av eventuelle anmeldelser, foruminnlegg og andre bidrag du gjør på nettstedet.

Det finnes to typer visningsnavn:

• Visningsnavn: dette er noe du oppretter selv, som Travelista90210.
  • Kallenavn: dette er fornavnet pluss forbokstaven i etternavnet, som Barbara C. Når du har lagt til fornavn og etternavn på profilen, kan du velge å vise kallenavnet i stedet for visningsnavnet.

Les våre instruksjoner for å endre visningsnavn.

Har du problemer med å velge et visningsnavn? Se våre retningslinjer.