Hvordan velger jeg visningsnavn?

Du kan velge å ha et visningsnavn som du opprettet selv, eller bruke et kallenavn bestående av fornavnet og første bokstav i etternavnet.

Hvis du oppretter ditt eget visningsnavn, må du holde deg til de følgende retningslinjene:

• For å sikre at visningsnavnet er unikt, bruker du et uvanlig ord eller en uvanlig formulering eller oppfinnsomme stavemåter. For eksempel j@ne_d0e i stedet for Jane_Doe.
  • For å beskytte deg selv som person, må du ikke bruke e-postadressen som visningsnavn.
  • Visningsnavn må være familievennlige. Det må ikke forekomme upassende språk, inkludert, men ikke begrenset til, banning, støtende formuleringer eller vulgær oppførsel, rasemessige eller etnisk nedsettende bemerkninger, hatprat eller fordomsfulle kommentarer.
  • Hvis du er en offentlig representant for en forretning eller markedsfører for reisemål på TripAdvisor, kan du godt velge et visningsnavn som gjenspeiler navnet på organisasjonen. (Organisasjoner som markedsfører reisemål, må faktisk gjøre dette.) Dette regnes ikke som egenreklame.
  • Du kan ikke inkludere kommersielle koblinger eller kontaktinformasjon i visningsnavnet.
  • Brukernavn som henviser til en offentlig person er imot retningslinjene våre.
  • Alle medlemmer skal ha bare ett visningsnavn. Medlemmer som har flere visningsnavn/medlemskap, blir bannlyst.

Fremdeles ikke funnet noe svar? Send oss en e-postmelding og fortell oss hva problemet er.