Hvordan gjenoppretter jeg et tapt passord?

Hvis du ikke kan huske TripAdvisor-passordet, klikker du på koblingen nedenfor, og så sender vi deg en e-postmelding med instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet. Hvis du ikke mottar e-postmeldingen fra oss innen én time, kontroller e-postprogrammets søppelpostmappe (og i fremtiden, sørg for at e-postprogrammet tillater e-postmeldinger fra no.tripadvisor.com).

For å tilbakestille passordet nå, klikk her.

Når du mottar e-postmeldingen for tilbakestilling av passord, klikker du koblingen i denne e-postmeldingen. Hvis koblingen ikke tar deg til en side på TripAdvisor, kopierer du hele koblingen og limer den inn i nettleseren.

Hvis du ikke mottar en e-postmelding med passord (og den ikke er i søppelpostmappen), eller det ikke er en kobling i e-postmeldingen, må du kontakte oss.