Hvordan kan jeg stoppe abonnementet på nyhetsbrevene fra TripAdvisor?

For å stoppe abonnementet av et bestemt skriv klikker du på koblingen Stopp abonnement nederst i e-postmeldingen.

Du kan også administrere kommunikasjonen med TripAdvisor fra abonnementssiden på profilen.

Nyhetsbrevene står oppført separat etter type, og du kan starte og stoppe et abonnement på hver enkelt type. Hvis du vil stoppe alle nyhetsbrev, klikker du på koblingen Avslutt abonnementer på all kommunikasjon. Det kan ta noen dager før forespørselen om å stoppe abonnementet trer i kraft.