Hva kan jeg gjøre hvis jeg får problemer med å logge på?

Hvis du ikke kan logge på, (og du har kontrollert at du bruker riktig passord), er det mest sannsynlig nettleseren som ikke er innstilt til å godta informasjonskapsler. Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du aktiverer dem, kan du se Googles brukervennlige instruksjoner.

Hvis dette ikke løser problemet, anbefaler vi at du prøver følgende:

• Logg av Facebook, og prøv å logge på TripAdvisor på nytt.
  • Kontroller at du bruker den samme e-postadressen som du brukte ved registrering på TripAdvisor.
  • Kontroller antivirusinnstillingene for å se om TripAdvisor er blokkert.
  • Gå gjennom nettleserinnstillingene, og legg til no.tripadvisor.com i listen over trygge nettsteder.

Hvis du fortsatt har problemer med å logge på, kan du kontakte oss og gi oss mer informasjon slik at vi kan hjelpe med et eventuelt feilsøk.