Hva er TripAdvisors mobilapplikasjon?

TripAdvisors mobilapplikasjon omfatter alt du liker så godt med TripAdvisor, sånn at du kan besøke nettstedet vårt mens du er på farten! Bruk appen til å skrive en anmeldelse fra telefonen, mens du fortsatt har reiseopplevelsen friskt i minne.

• Bla gjennom millioner av anmeldelser, synspunkter og objektive bilder fra reisende
  • Legg til dine egne anmeldelser og bilder
  • Finn de beste hotellene, restaurantene og attraksjonene for deg, inkludert vinnere av Travelers' Choice-prisen
  • Sammenlign billettpriser, og finn fantastiske tilbud
  • Bruk I nærheten nå til å finne ting nær deg eller hvilken som helst adresse du oppgir
  • Få svar på dine spesifikke reisespørsmål i forumene

Se vår -oversikt for flere måter å besøke TripAdvisor på fra mobiltelefonen eller nettbrettet.