Hvordan får jeg tilgang til TripAdvisor på telefonen eller nettbrettet?

Det er mange måter å få tilgang til TripAdvisor på, hvis du ikke er i nærheten av en stasjonær datamaskin.

• Mobilnettsted: Vårt mobilnettsted er designet for å fungere på alle telefoner med mobilnettlesere, og gir tilgang til de mest populære delene av TripAdvisor, inkludert hoteller, restauranter, ting du kan gjøre, flyreiser og forum i utvalgte land. Bare gå til no.tripadvisor.com ved hjelp av nettleseren på telefonen, så blir du sendt til vårt mobilnettsted.
  • Mobilapper: Vi har gratis, nedlastbare mobilapper for følgende enheter:
    • Apple iOS-versjoner 5.0 og nyere
    • Android-versjoner 4.0 og nyere
    • Nokia smarttelefoner med berøringsskjerm (som kjører Symbian Series 60 v5-programvare)
    • Windows Phone 7 og 8
    • Kindle Fire serie 2 og 3 (tilgjengelig i Amazon Appstore)
  • Byguider i frakoblet modus: Få denne kostnadsfrie byguiden for mobil med alle restaurantene, attraksjonene, hotellene og anmeldelsene du liker så godt fra TripAdvisor, lagret i appen slik at den fungerer i frakoblet modus – ingen dataroamingutgifter! Støtter iOS 5 og nyere, eller Android 2.3 og nyere.
  • SeatGuru: Få tilgang til mer enn 700 setekart fra nesten 100 flyselskaper over hele verden, slik at du kan finne det beste setet for flyturen. Denne appen omfatter også enestående søk etter flyreiser, levert av TripAdvisor-flyreiser, og statusvarsler i sanntid for å opplyse deg om eventuelle avbestillinger.

Vi følger nøye med på de ulike mobilplattformene, og jobber alltid med å forbedre kundeservicen vår. Følg med for flere nedlastbare apper i fremtiden!

Vær oppmerksom på at selv om vi gjør vårt beste for å sikre at vårt mobilnettsted fungerer godt, er det umulig for oss å teste det på hver eneste telefon i alle land. Hvis du har problemer med telefonen din, gi oss beskjed..