Hvordan får jeg tillatelse til å bruke TripAdvisors logoer på trykk?

Hvis du ønsker dette, tar du kontakt og gir en rask beskrivelse av hvordan du har tenkt å bruke logoen. Ta gjerne med et utkast eller et eksempel hvis du har det. Vi har som mål å svare innen 48 timer. Vær oppmerksom på at svaret kan bli forsinket i forbindelse med fridager i USA.

All bruk av TripAdvisors varemerker, logoer og innhold må godkjennes på forhånd.