Hvordan får jeg tillatelse til å bruke TripAdvisors logoer på trykk?

For å høre med oss om dette, ta kontakt og gi en rask beskrivelse av hvordan du har tenkt å bruke logoen, og vis gjerne et utkast eller eksempel, hvis du har det. Vi har som mål å svare innen 24 timer.

• Hvis du vil bruke Travellers' Choice-logoen, kan du sende en e-post til [email protected]
  • Hvis du vil bruke fortreffelighetsbevis-logoen, kan du sende en e-post til [email protected]
  • Hvis du vil bruke reisendes favoritter-logoen, kan du sende en e-post til [email protected]
  • For å bruke standard TripAdvisor-logo eller annet innhold, kan du sende en e-post til [email protected]

All bruk av TripAdvisors varemerker, logoer og innhold må godkjennes på forhånd.