Kan jeg bruke widgeter i e-postmeldingene?

Widgeter er dessverre ikke kompatible med de fleste e-postprogrammer. De er skrevet i HTML, og må derfor sendes og vises i et HTML-kompatibelt program. Det er også et JavaScript-element som kan hindre dem fra å bli vist. Dermed kan en widget for eksempel fungere greit i Gmail, men ikke i Outlook.

For fullstendige instruksjoner om hvordan du finner og bruker TripAdvisor widgets, se PDF-veiledningen vår. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har behov for mer hjelp.