Hvor finner jeg et eksempel på en widgetkode for TripAdvisor, og hvordan legger jeg til widgeter på nettstedet mitt?

Alle selvservicewidgeter finner du på Widgetsenteret. Her er flere deler som lar deg forhåndsvise gratis widgeter og kodene du kan bruke for å legge dem på nettstedet ditt.

Når du skal legge til en widget på nettstedet ditt, kopierer du koden fra feltet Din kode, og limer den inn i kildekoden til nettsiden din. Innholdet blir automatisk oppdatert fra nettstedet til TripAdvisor. Du kan også klikke på koblingen Send denne koden via e-post, og sende koden til nettstedsadministratoren din som kan legge den til på nettstedet.

Når det gjelder lisensierte widgeter, gir vi deg tilgang til et kodesammendrag for å vise widgetinnhold på nettstedet ditt når du har signert en avtale med TripAdvisor.

Hvis du vil ha mer hjelp med å legge til en widget på nettstedet, kan du se våre instruksjoner.