Hvilke widgeter er tilgjengelige gratis for nettstedet mitt?

Nedenfor er et utvalg av selvbetjeningswidgetene som er gratis for oppførte overnattingssteder, attraksjoner og restauranter. For å finne ut hvilket innhold som er gratis for din spesifikke forretning går du til widgetsenteret

• Vurdert på TripAdvisor-merker: Disse merkene kommer i tre varianter – fremhevet, vurdert eller anbefalt på TripAdvisor – avhengig av de reisendes vurderinger og anmeldelser. Widgeten oppdateres daglig for å gjenspeile endringene i antall vurderinger og anmeldelser.
  • Widget for utdrag av anmeldelser: Vis frem din TripAdvisor-vurdering, utdrag av nylige anmeldelser og mer, i forskjellige stiler, på ditt eget nettsted.
  • Bravo!- -merker: Tilgjengelige for forretninger som har mottatt et minimumsantall av fremragende anmeldelser.
  • Skriv en anmeldelse-widget: Inviter besøkende til å begynne å anmelde forretningen direkte på nettstedet ditt.
  • TripAdvisor-app for Facebook: Del vurderinger og anmeldelser på TripAdvisor med Facebook-tilhengerne dine.
  • Prestasjonsmerker: Hvis du har blitt anerkjent som Travellers' Choice eller har mottatt fortreffelighetsbeviset, kan du dele prestasjonen på ditt eget nettsted.
  • TripAdvisor-knapper for sosiale medier: Egendefiner et lite ikon som skal vises på siden din sammen med andre widgeter for deling på sosiale medier.
  • Vurderingswidget: Vis frem forretningens TripAdvisor-vurdering med denne kompakte widgeten.
  • Flotte anmeldelser-widget: Opprett en rullende fremvisning av din nylige anmeldelse med toppvurdering.
  • Grønn Leder-widgeter: Vis verden at du er en Grønn leder hos TripAdvisor!