Hvilket innhold er tilgjengelig for nettsteds- og apputviklere via API?

Godkjente brukere av API-en for TripAdvisor-innhold har tilgang til følgende forretningsdetaljer for overnattingssteder, restauranter og attraksjoner:

• Vurderinger for hotell, restauranter og attraksjoner, inkludert rangering fra reisende på TripAdvisor
  • Skriv en anmeldelse-kobling
  • Ti-på-topp-lister over hoteller, attraksjoner og restauranter på et reisemål
  • Travellers' Choice- og fortreffelighetsbevis-merker for hoteller, attraksjoner, restauranter og reisemål som har oppnådd slike utmerkelser

Finn ut mer om API-en for TripAdvisor-innhold på vår Utviklerportal.