Hvilket innhold er tilgjengelig for partnere via lisensierte widgeter?

1. Stedswidgeter: Stedsspesifikt innhold er tilgjengelig for oppførte overnattingssteder, attraksjoner og restauranter, og de kan omfatte følgende:
      • TripAdvisor-vurdering fra reisende
      • Detaljerte vurderinger og anbefalinger fra reisende
      • Siste anmeldelser fra reisende
      • Bilder fra reisende

1. Reisemålswidgeter: Disse widgetene inkluderer høyt vurderte hoteller, attraksjoner og restauranter på et valgt reisemål. De beste stedene velges basert på rangeringen på TripAdvisors popularitetsindeks. Brukere kan klikke fra widgeten til et popup-vindu med detaljert informasjon om hvert sted, inkludert hele teksten til nylige anmeldelser fra reisende.

Finn ut mer om å bli partner.