Hvordan kan jeg skaffe tilpassede påminnelseskort og brosjyrer for å gi til gjestene?

Send gjestene hjem med en påminnelse om å skrive en anmeldelse ved hjelp av spesialtilpassede påminnelseskort eller -brosjyrer, som begge er tilgjengelig fra administrasjonssenteret.

Påminnelseskort kan spesialtilpasses ved at navn på stedet ditt og byen blir lagt til, og de første 250 er gratis.

Hvis du vil bestille våre tilpassede påminnelseskort, kan du se vår trinnvise veiledning Klikk her for å skrive ut en påminnelsesbrosjyre.

TIPS: TripAdvisor har gjort det enda enklere for deg å samle anmeldelser fra gjestene. Vi kan sende e-postmelding til gjestene for deg via den nye tjenesten Ekspressanmeldelse. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Ekspressanmeldelse, kan du se våre TripAdvisor Insights.