Hvordan kan jeg skaffe tilpassede påminnelseskort og flyveblader for å gi til gjestene mine?

Send gjestene hjem med en påminnelse om å skrive en anmeldelse ved hjelp av spesialtilpassede påminnelseskort eller flyveblader, som begge er tilgjengelig fra administrasjonssenteret.

Påminnelseskort kan spesialtilpasses ved at navn på stedet og byen din blir lagt til, og de første 100 er gratis.

Hvis du vil bestille de tilpassede påminnelseskortene, klikker du her.

Påminnelsesflyveblader er en annen flott måte å oppmuntre kundene til å skrive om opplevelsene sine på. Klikk her for å skrive ut et påminnelsesflyveblad.

TIPS: TripAdvisor har gjort det enda enklere for deg å samle anmeldelser fra gjestene. Vi kan sende e-post til gjestene for deg via den nye tjenesten «Ekspressanmeldelse». Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker «Ekspressanmeldelse», kan du se våre TripAdvisor Insights.