Hvordan kan jeg løse tekniske problemer med widgeten min?

Hvis widgeten din er ødelagt eller ikke vises riktig, sjekk disse tipsene om feilsøking for hjelp:

• Pass på at koden ikke er blitt endret. Hvis du har endret koden, hent en ny kopi fra TripAdvisors Widgetsenter og lim den originale versjonen uten endringer inn på nettstedet ditt. Endringer i HTML-koden kan føre til at widgeten ikke fungerer som den skal.
  • Påse på at koden ble limt inn i kildekoden for nettstedet ditt, ikke i visningsversjonen.
  • Påse at siden som du legger widgeten inn på, inneholder gyldig HTML-kode.
  • Kontroller all koding for å sjekke at alle koder er lukket.
  • Påse at det ikke er linjeskift i skriptkodene.
  • Påse at widgetkoden inneholder en "div"-tag, etterfulgt av en "skript"-kode.
  • Påse at skriptkoden har "&lang="-parameteren, da denne kan bli skadet og omgjort til en venstre vinkelparentes.
  • Gratiswidgeter fungerer ikke på HTTPS-/sikre sider.

For fullstendige instruksjoner om hvordan du finner og bruker TripAdvisor-widgeter, se " target="_blank">Insight-guiden vår