Hvordan legger jeg til widgeter på nettstedet mitt?

Slik legger du til widgeter på nettstedet:

1. Gå til Widgetsenteret, angi forretnings- eller reisemålsnavnet, og velg den riktige oppføringen fra listen som vises.
  2. Hvis du representerer et hotell, en attraksjon eller en restaurant, blir du sendt til siden for gratis markedsføringsverktøy for forretningen.

Hvis du vil ha en reisemålswidget, blir du videresendt til siden Promoter reisemålet.
  3. Velg widgetkategorien du ønsker, og plukk ut design og størrelse fra de tilgjengelige alternativene.
  4. Kopier koden fra feltet Din kode, og lim den inn i kildekoden til nettsiden din. Innholdet blir automatisk oppdatert når widgeten er installert. Du kan også klikke på koblingen Send denne koden via e-post, og sende koden til nettstedsadministratoren din som kan legge den til på nettstedet.
  5. VIKTIG: Ikke endre denne koden. Hvis du gjør det, ødelegger du funksjonaliteten til widgeten.

For fullstendige instruksjoner om hvordan du finner og bruker TripAdvisor-widgeter, se PDF-veiledningen vår.