Hvordan legger jeg til widgeter på nettstedet mitt?

Slik legger du til widgeter på nettstedet ditt:

1. Gå til Widgetsenteret, angi forretnings- eller reisemålsnavnet, og velg den riktige oppføringen fra listen som vises.
  2. Hvis du representerer et hotell, en attraksjon eller en restaurant, blir du sendt til «Widgeter for nettstedet ditt» som er en side for forretningene dine.
    Hvis du vil ha en reisemålswidget, blir du videresendt til siden «Promoter reisemålet».
  3. Velg widgetkategorien du ønsker, og plukk ut design og størrelse fra de tilgjengelige alternativene.
  4. Kopier koden fra feltet Din kode, og lim den inn i kildekoden til nettsiden din. Innholdet blir automatisk oppdatert når widgeten er installert. Du kan også klikke på koblingen Send denne koden via e-post, og sende koden til nettstedsadministratoren din som kan legge den til på nettstedet.
  5. VIKTIG: Ikke endre denne koden. Hvis du gjør det, ødelegger du funksjonaliteten til widgeten.

Vi tillater et enkelt nettsted å bruke opptil 50 widgeter, som spesifisert i TripAdvisors betingelser for bruk av TripAdvisor-Widget.

Forespørsler om å bruke flere enn 50 widgeter (f.eks. for markedsføringsorganisasjoner for reisemål) vil vurderes individuelt. Hvis du er interessert, kontakt oss.

For fullstendige instruksjoner om hvordan du finner og bruker TripAdvisor-widgeter, se vår Insights-guide.