Hvordan blir jeg medlem?

Hvis du vil bli medlem, klikker du koblingen Registrer deg nå! øverst på de fleste TripAdvisor-sider. Medlemskapet er gratis og lar deg legge ut anmeldelser og bilder, stille spørsmål og svare på spørsmål i forumene, og opprette dine egne mapper for reiseplanlegging.

Det er to måter du kan opprette kontoen på:

• Hvis du har en Facebook-konto, kan du raskt opprette en TripAdvisor-konto ved hjelp av påloggingsinformasjonen til Facebook. Dette er den enkleste måten for å bli med (og du vil ha ett passord mindre å huske på). For å bli med via Facebook, klikker du Logg på med Facebook eller knappen "f Connect". Hvis du ikke allerede er logget på Facebook, må du logge på under registreringsprosessen.
  • Hvis du ikke har Facebook-konto, kan du opprette en TripAdvisor-konto ved å oppgi e-postadressen din og velge et passord. Du skal også velge et visningsnavn eller kallenavn, og angi ditt nåværende hjemstedet.

Når du har opprettet kontoen, legger du inn litt informasjon på profilen slik at andre medlemmer får vite litt om deg. Ikke glem å fyll ut reisekartet med stedene der du har reist, favorittreisemålene og stedene du har lyst til å besøke. Vi anbefaler også at du abonnerer på våre medlemstilpassede, ukentlige nyhetsbrev.

Hvis du eier eller er leder i en forretning, registrerer du som eier for å få TripAdvisor-siden din.