Hvordan blir jeg medlem?

Hvis du vil bli medlem, klikker du på koblingen «Bli med» øverst på de fleste TripAdvisor-sider. Medlemskapet er gratis og lar deg legge ut anmeldelser og bilder, stille og svare på spørsmål i forumene, og opprette dine egne mapper for reiseplanlegging.

Det er to måter du kan opprette den gratis kontoen din på:

• Hvis du har en Facebook-konto, kan du raskt opprette en TripAdvisor-konto ved hjelp av påloggingsinformasjonen til Facebook. Dette er den enkleste måten å bli med på (og du vil ha ett passord mindre å huske på). For å bli med via Facebook klikker du på «Logg på med Facebook» eller «f Connect»-knappen. Hvis du ikke allerede er logget på Facebook, må du logge på under registreringsprosessen.
  • Hvis du ikke har en Facebook-konto, kan du opprette en TripAdvisor-konto ved å oppgi e-postadressen din og velge et passord. Du kommer også til å velge et brukernavn og skrive inn ditt nåværende hjemsted.

Når du har opprettet kontoen, legger du inn litt informasjon på profilen slik at andre medlemmer får vite litt mer om deg. Ikke glem å fylle ut reisekartet med stedene du har reist til, favorittreisemålene dine og stedene du har lyst til å besøke. Vi anbefaler også at du abonnerer på våre ukentlige nyhetsbrev, som er medlemstilpassede.

Hvis du eier eller administrerer en forretning, registrer deg som eier for å gjøre krav på TripAdvisor-siden din.