Hva er reglene for TripAdvisor-konkurranser og gavedryss?

Det hender at vi har gavedryss og lotterier for å vise vår takknemmelighet til de mange aktive reisende i TripAdvisor-fellesskapet. Tilbudsteamet fastsetter kriteriene for hvert gavedryss. Noen ganger er det for eldre brukere som ikke har mottatt noe, andre ganger for helt nye brukere.

For å være sikker på at du er berettiget, må du kontrollere at du abonnerer på nyhetsbrevet Spesialoppdateringer og gratistilbud under Innstillinger. Hvis du er berettiget, skal du motta en e-postmelding med spørsmål om adressen din.

Det tar mellom fem og seks uker før du mottar artikkelen. Hvis du ikke mottar den innen to uker etter ventet mottaksdato, må du kontakte oss med navn, adresse og dagen du sendte inn opplysningene dine.

Du kan kjøpe T-skjorter og annet stilig TripAdvisor-utstyr fra vår nettbutikk.