Hva gjør jeg hvis jeg får en feilmelding om pålogging med Facebook?

Det kan være flere grunner til at du mottar en feilmelding når du logger på TripAdvisor med Facebook-informasjonen din:

• Du har koblet sammen TripAdvisor-appen for Facebook med TripAdvisor-kontoen din tidligere.
  • Du har prøvd å logge på TripAdvisor med Facebook tidligere.
  • Du har mer enn én Facebook- eller TripAdvisor-konto.
  • Du bruker TripAdvisor eller Facebook på en delt datamaskin.

De fleste brukere som mottar feilmeldinger, forsøker å koble en Facebook-konto til en TripAdvisor-konto når Facebook-kontoen allerede er koblet til en annen TripAdvisor-konto, eller omvendt.

Hvis du får en feilmelding mens du forsøker å logge på TripAdvisor med Facebook, kan du kopiere meldingen og sende den til oss via kontaktkoblingen som du finner på feilskjermen.

Vi kan hjelpe deg med å finne ut hvorfor du får en feilmelding, og vi feilsøker det med deg. Når du kontakter oss, må du oppgi all informasjon som kan være behjelpelig, som hvor mange Facebook- og TripAdvisor-kontoer du har, og om du deler datamaskin med noen.