Hvorfor krediteres noen anmeldelser til "En TripAdvisor-anmelder på Facebook"?

I 2008 begynte vi å importere restaurantanmeldelser fra Local Picks. Vi gjorde dette for å tilby deg så mye informasjon så mulig om restaurantene du er interessert i. Selv om flere av disse anmeldelsene har TripAdvisor-visningsnavnet til et medlem, har ikke alle LocalPicks-brukere opprettet visningsnavn ennå. Anmeldelsene deres vises med angivelsen "En TripAdvisor-anmelder på Facebook".