Hvordan logger jeg på med Facebook?

Viktig tips: Kontroller at nettleseren din ikke er logget på med noen andres TripAdvisor- eller Facebook-konto før du forsøker å logge på Facebook. Vær spesielt forsiktig med dette hvis du deler en datamaskin (som en offentlig datamaskin eller en datamaskin som deles av familien), ellers kan det hende at du kobler sammen feil kontoer!

Du kan koble Facebook-profilen din til TripAdvisor på forskjellige måter:

• Hvis du allerede er logget på TripAdvisor, kan du klikke på den blå Koble til-knappen når som helst. Du skal se denne knappen i øvre høyre hjørne på alle TripAdvisor-sider.
  • Hvis du registrerer deg for en ny TripAdvisor-konto, klikker du Registrer deg øverst i hjørnet på hvilken som helst TripAdvisor-side, og deretter klikker du på knappen Logg på med Facebook. Du må skrive inn brukernavnet og passordet for Facebook-kontoen din dersom du ikke allerede er logget på Facebook.

Når du har koblet sammen Facebook- og TripAdvisor-kontoene dine, vil pålogging/avlogging fra TripAdvisor også logge deg på/av Facebook, og omvendt.

Les mer om Facebook-deling og umiddelbar personalisering av Facebook, eller lær hvordan du kobler Facebook- og TripAdvisor-kontoene fra hverandre.