Hva er siden Vennene dine?

Hvis du vil se informasjon om hvor vennene dine har reist, kan du besøke siden Vennene dine.

Der kan du se aktiviteten til vennene dine på TripAdvisor:

• Bla gjennom dine venners nyeste anmeldelser for å holde deg oppdatert på reisene deres og for å inspirere dine egne reiser.
  • Sjekk kartet for å se alle byene og landene vennene dine har vært i. Tips: Klikk på koblingen Vis større kart, og du kan bla gjennom individuelle reisekart fra vennene dine ved å klikke på bildene deres.
  • Finn bidragsyterlisten for å se hvilke av vennene dine som har de fleste anmeldelsene og nyttig-stemmene.