Hjelpesenter

Hvordan vises mitt delte innhold på Facebook?

Facebook viser innholdet du deler på tidslinjen din, i tillegg til andre steder på Facebook.

Du har alltid kontroll over hvem som ser aktiviteten din. Første gangen du logger på TripAdvisor med Facebook vil du bli bedt om å velge hvem som kan se den delte aktiviteten din. Standardinnstillingen er Facebook-vennene dine, men du kan endre dette når som helst på personverninnstillingssiden din på Facebook.

Var denne artikkelen nyttig?