Hvordan bruker TripAdvisor Facebook til å personalisere opplevelsen min?

Vi har gått sammen med Facebook for å gjøre din opplevelse på TripAdvisor både sosial og personlig straks du ankommer. Vi bruker offentlig informasjon og din liste over venner til å vise deg venners anmeldelser, steder de har besøkt og annet reiserelatert innhold de har delt.

Med umiddelbar personalisering vil du først se vennenes anmeldelser når du blar på nettstedet. Du vil også kunne se hvem av vennene dine som har besøkt en by eller som bor der, slik at du kan kontakte personer du kjenner for å få flere råd når du skal planlegge reisen. Finn ut mer.