Kan jeg koble TripAdvisor-kontoen min til en forretningsside på Facebook?

Facebook Connect støtter dessverre ikke tilkoblinger til en forretningsside på Facebook.

Hvis du er administrator for en forretningsside, kan du fortsatt logge på TripAdvisor med Facebook. Det å være administrator betyr at du allerede har en individuell Facebook-konto, separat fra forretningssiden din. (Dette er kontoen du logger på når du bruker Facebook.) Du må gjerne logge på TripAdvisor ved å bruke den Facebook-kontoen.