Hva er TripAdvisor-appen for Facebook?

TripAdvisor-appen for Facebook fokuserer på et reisekart, slik at du kan dele steder du har besøkt, med venner og familie. Plasser forskjellige typer merker på kartet ditt for å markere byer du har vært i, vil besøke eller elsker. Facebook-vennene dine kan se hvor du har merket av i nyhetsfeeden sin.

Det er tre måter å legge til merker på kartet ditt:

• Merk av byer i listen over populære byer på høyre side av kartet
  • Søk etter bynavn i søkeboksen over listen over populære byer ved siden av kartet
  • Dobbeltklikk for å zoome inn på kartet og klikk deretter på et område i nærheten av byen du vil legge til.

Hvis du er et TripAdvisor-medlem, kan du koble sammen Facebook- og TripAdvisor-kontoene dine for å synkronisere reisekartene dine.

Les mer om hvordan du endrer eller fjerner merker.