Hvorfor vises mitt virkelige navn eller profilbildet mitt fra Facebook på TripAdvisor?

Hvis du har koblet sammen Facebook- og TripAdvisor-kontoene dine, viser vi Facebook-navnet og -bildet ditt til deg og vennene dine. De som ikke er venner med deg på Facebook, vil se visningsnavnet og profilbildet du har på TripAdvisor.

Hvis du imidlertid ikke har valgt et bilde på TripAdvisor, viser vi Facebook-bildet ditt som avatarbilde på TripAdvisor. Du kan endre dette ved å legge til et TripAdvisor-bilde, eller koble Facebook- og TripAdvisor-kontoene dine fra hverandre.

Hvis du vil teste hvordan TripAdvisor-medlemmer ser navnet og avatarbildet ditt, kan du finne en av anmeldelsene dine eller andre bidrag, se på hvordan navnet og bildet vises og deretter logge ut av TripAdvisor-kontoen din. Nå vil du se at navnet og avatarbildet endres.