Hvordan endrer jeg bildeteksten?

På fullversjonsnettstedet, klikker du på «Bilder»-fanen på profilsiden din og finner bildet med bildeteksten som du ønsker å redigere. Klikk på ikonet med tre prikker ovenfor og til høyre for bildet og velg «Rediger».

Den eneste måten å endre en bildetekst via mobilnettstedet, er å slette bildet for så å laste det opp på nytt med den riktige bildeteksten. Klikk på «Bilder»-fanen på profilsiden din for å gjøre dette, og finn det bildet du ønsker å laste opp på nytt. Klikk på ikonet med tre prikker ovenfor og til høyre for bildet, og velg «Slett». Deretter legger du ut bildet på nytt med den riktige bildeteksten.

Forretningseiere: Hvis du vil endre bildeteksten til et opplastet bilde, går du til «Administrer TripAdvisor-side»-delen i administrasjonssenteret.