Hvordan legger jeg til et bilde?

Du kan laste opp bilder til TripAdvisor på flere forskjellige måter.

På fullversjonsnettstedet: Gå til hjemmesiden og klikk på «Legg ut bilder»-koblingen til venstre.

På mobilnettstedet: Klikk først på «Hjem»-ikonet og klikk deretter på ikonet med det blå pluss-tegnet som befinner seg i nærheten av nedre høyre hjørne av skjermen.

Slik legger du til et bilde som en del av en ny anmeldelse: Bruk skjema for reiseanmeldelser til å skrive den nye anmeldelsen din. Klikk på «Legg til et bilde»-knappen for å legge til opptil ti bilder i anmeldelsen din.

Hvis du bruker en iPad til å få tilgang til TripAdvisor, må du være oppmerksom på at du må ha appen vår for å kunne laste opp bilder.

Hvis du eier eller administrerer en forretning og vil legge til bilder på forretningens TripAdvisor-side, kan du se bildeinstruksjonene for forretningsrepresentanter.