Hvordan legger jeg til et bilde?

Du kan laste opp bilder til TripAdvisor på flere forskjellige måter.

Hvis du vil legge til et bilde på fullversjonsnettstedet:

• Gå til TripAdvisor -startsiden.
  • Klikk på koblingen «Legg ut bilder» til venstre.
  • Last opp bildene dine.
  • Legg til en beskrivelse og et sted.
  • Klikk på «Legg ut bilde».

Hvis du vil legge til et bilde på mobilnettstedet:

• Trykk på «Hjem»-ikonet.
  • Trykk på det blå plusstegnet nær nedre høyre hjørne på skjermen.
  • Skriv inn navnet på forretningen du ønsker å legge til et bilde for.
  • Velg bilder og legg til en beskrivelse.
  • Trykk på «Send inn».

Slik kan du legge til et bilde som en del av en ny anmeldelse:

• Bruk skjemaet for reiseanmeldelser for å skrive den nye anmeldelsen din.
  • Klikk på «Legg til et bilde»-knappen for å legge til opptil ti bilder i anmeldelsen din.

Hvis du bruker en iPad til å få tilgang til TripAdvisor, må du være oppmerksom på at du må ha appen vår for å kunne laste opp bilder.

Klikk her for å lese våre retningslinjer for bilder.

Hvis du eier eller administrerer en forretning og vil legge til bilder på forretningens TripAdvisor-side, kan du se bildeinstruksjonene for forretningsrepresentanter.