Hvordan kan jeg fjerne et av bildene mine?

Hvis du er en anmelder og ønsker å fjerne et bilde du sendte inn, kan du klikke her for å gå til skjemaet vårt for generell støtte.

• Hvis du oppdager et problem med bildet til et annet medlem, kan du, når du ser på bildet, klikke flaggikonet i nedre hjørne og velge grunnen til at du mener at bildet bør fjernes.

Hvis du eier eller er leder for en forretning som er oppført på nettstedet vårt, og du ønsker å slette et utdatert eller uriktig bilde av forretningen, må du først oppgi hvor bildet kom fra:

• Lastet opp av ledelsen, inkludert hovedbilder: Gå til administrasjonssenteret og velg fanen Administrer oppføringen din.
  • Driftet av et partnernettsted (Expedia, Orbitz osv.): Kontakt dette nettstedet direkte, vi kan ikke endre bilder fra partnernettsteder.
  • Sendt inn av en reisende: Hvis bildet skildrer en opplevelse ved, i nærheten av eller rundt stedet ditt, kan vi ikke fjerne det. Hvis bildet skildrer et annet sted enn ditt, eller bryter våre retningslinjer, kan du, når du ser på bildet, klikke på flaggikonet i nedre hjørne og velge grunnen til at du mener at bildet bør fjernes.