Retningslinjer for spørsmål og svar

Vi setter pris på bidragene dine og oppfordrer deg til å samhandle med andre reisende! Vi ønsker også å sørge for at TripAdvisor er en trygg og pålitelig kilde til reiseråd og -informasjon. For å hjelpe oss med å nå denne målsetningen ber vi om at du følger TripAdvisors retningslinjer for innhold og følgende regler for spørsmål og svar:

Relevant

Når du bruker Spørsmål og svar-funksjonen, skal innholdet være relevant for den oppførte forretningen. Svarene skal være relevante for spørsmålet som stilles. Siden dette er et planleggingsverktøy for fremtidige besøk, er spørsmål eller kommentarer om tidligere besøk ikke tillatt. Vi ber deg avstå fra kommentarer rettet mot en representant for forretningen eller en annen TripAdvisor-bruker. Hvis spørsmålet ditt handler om bestilling eller ledig kapasitet, kan du kontakte forretningen direkte.

Upartisk

Hvis du eier eller representerer en forretning, må du oppgi tilknytningen din til forretningen når du stiller eller svarer på spørsmål. Du kan registrere deg som eier av forretningen din her (kobling).