Retningslinjer for Spørsmål og svar

Spørsmål og svar er en funksjon som lar besøkende stille spørsmål om et sted og raskt få svar fra forretningsrepresentanter, tidligere anmeldere og andre medlemmer av reisefellesskapet vårt. Alle spørsmål og svar må være i overenstemmelse med følgende retningslinjer:

• Innholdet må være familievennlig.
  • Ingen brukere under 13 år har lov til å stille eller svare på spørsmål.
  • Hver bruker har kun lov til å ha ett konto-/visningsnavn.
  • Innholdet må være originalt. Spørsmål eller svar som er kopierte og limt inn, er ulovlige, selv om du eier opphavsretten til kildematerialet.
  • Det er ikke lov å inkludere koblinger eller kontaktinformasjon i spørsmål eller svar.
  • Hvis du er eier eller representant for en forretning, må du oppgi tilknytningen din til forretningen når du stiller eller svarer på spørsmål. For å svare på spørsmål om forretningen din må du være registrert og godkjent som eier eller representant.
  • Spørsmål som legges ut på en forretningsoppføring, må være direkte relevante for et besøk til den forretningen. Spørsmål om forretningen eller tjenester i nærheten (siden de er relevante for et opphold på stedet) er tillatt, men spørsmål om andre forretninger skal stilles på oppføringen til hver enkelt forretning. Hvis du har spørsmål om flere forretninger, still dem på oppføringen til hver enkelt forretning eller bruk forumene våre. Generelle spørsmål om reising til et reisemål kan også stilles i forumene våre (hvis tilgjengelig).
  • Spørsmål og svar-funksjonen er et reiseplanleggingsverktøy. Det er ikke et passende sted for anmeldelser eller for spørsmål eller kommentarer om tidligere besøk. Send inn anmeldelser ved å bruke knappen Skriv en anmeldelse på oppføringen til stedet. Kontakt forretningen direkte for bestillingsforespørsler eller søk etter tilgjengelighet fra forretningsoppføringen, hvis tilgjengelig. Spørsmål kan besvares av eierne/representantene til en forretning, tidligere anmeldere eller andre medlemmer av fellesskapet vårt. Ikke rett spørsmål direkte til en bestemt eier eller tidligere anmelder.
  • Besvarelser skal svare direkte på spørsmålet som stilles. La svarene være så objektive og nøyaktige som mulig. Husk at Spørsmål og svar ikke er et diskusjonsforum. Alle svar skal være relevante for spørsmålet som opprinnelig ble stilt, og oppfølgingsspørsmål må stilles som separate spørsmål.

TripAdvisor forbeholder seg retten til å fjerne et hvilket som helst spørsmål eller svar uansett årsak. Vi ønsker å holde fjerningen av spørsmål og svar til et minimum, men vi vil foreta nødvendige tiltak for at funksjonen skal fortsette å være hjelpsom og imøtekommende. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til våre retningslinjer for personvern og tjenestevilkår.