Hvorfor fikk jeg en e-postmelding som varslet om at passordet mitt ble endret?

Som en del av våre sikkerhetstiltak, sender TripAdvisor en e-postbekreftelse når passordet til et medlem har blitt endret. Vi sender den til alle e-postadressene som er knyttet til kontoen.

Hvis du ikke har endret passordet ditt nylig, men likevel mottar denne e-postmeldingen, er det lurt å bytte passord nå.

Hvis du mener at du kanskje er pålogget flere enheter, kan du logge deg ut av alle øktene ved å gå til siden for kontoinnstillinger og bla nedover til koblingen Logg av alle andre økter.

Hvis dette ikke besvarer spørsmålet ditt, må du kontakte oss.