Hva er Spørsmål og svar?

Spørsmål og svar er en funksjon som tillater reisende å stille spørsmål om et sted og raskt få svar fra stedsrepresentanter, tidligere anmeldere og andre medlemmer av reisefellesskapet vårt.

Slik stiller du spørsmål:

1. Gå til stedets oppføringsside og klikk på Spørsmål og svar-fanen.
  2. Klikk på «Still et spørsmål».

Slik svarer du på spørsmål:

1. Gå til stedets oppføringsside og klikk på Spørsmål og svar-fanen.
  2. Finn spørsmålet og klikk på «Svar» ved siden av, eller begynn å skrive i tekstboksen under spørsmålet hvis du er først til å svare.

Svar kan komme fra en «stedsrepresentant», en enkeltperson med direkte tilknytning til stedet eller et medlem som har anmeldt samme sted og som vil bli merket med «Anmeldte dette stedet».

Hvis du liker et svar, klikker du på pil opp for å gi medlemmet en positiv stemme. Hvis du synes et svar er lite nyttig, klikker du på pil ned.