Hvordan fjerner eller rapporter jeg et Spørsmål og svar-emne?

Du kan fjerne ditt eget spørsmål eller svar ved å klikke på det grå søppelbøtte-ikonet ved siden av spørsmålet eller svaret ditt. Husk at når du først har slettet et spørsmål eller svar, kan det ikke gjenopprettes.

Du kan rapportere et upassende spørsmål eller svar ved å klikke på flaggikonet ved siden av spørsmålet eller svaret til et medlem. Se gjennom retningslinjene våre for publisering.