Hva er Bare for deg-funksjonen?

Bare for deg-funksjonen gir deg mer tilpassede hotellanbefalinger basert på dine individuelle preferanser og reiseundersøkelser på nettstedet.  Gjennom Bare for deg-funksjonen bruker TripAdvisor dine tidligere undersøkelser og bidrag på nettstedet for å gi bedre, mer tilpassede resultater, noe som kan hjelpe deg finne et bedre hotell for dine behov og interesser.  Jo mer du bruker og samhandler med nettstedet, jo mer vil det tilpasse seg dine individuelle reisepreferanser.  Popularitetsindeksen er fortsatt tilgjengelig på TripAdvisor, og du kan veksle mellom tilpassede resultater med Bare for deg-sorteringen og samlede rangeringer på popularitetsindeksen.

Hvordan slår jeg av Bare for deg-funksjonen?

Du kan slå av Bare for deg-funksjonen ved å følge disse trinnene:

1. Finn navnet ditt øverst i høyre hjørne av nettleservinduet, og velg Profil fra rullegardinmenyen.
  2. Til venstre på siden, over kartet, klikker du på Din TripAdvisor og velger Kontoinnstillinger.
  3. Finn overskriften Bare for deg i fet skrift nær bunnen av siden, og fjern krysset i boksen merket Vis hoteller som er rangert Bare for deg.

Når krysset er fjernet, skal du se en melding med Endringer lagret for å bekrefte oppdateringen.

Hvordan sorterer jeg hoteller med popularitetsindeksen?

TripAdvisor-popularitetsindeksen rangerer hoteller i henhold til anmeldelsenes kvalitet, hvor mange det er og hvor gamle de er, samt synspunkter uttrykt på TripAdvisor.  Du kan sortere hoteller med popularitetsindeksen ved å velge Rangering i Sortert etter-menyen.