Retningslinjer for bilder for forretningseiere

I tillegg til å følge våre standard retningslinjer for bilder, må forretningseiere merke seg et par detaljer:

• Eiere kan laste opp bilder gjennom administrasjonssenteret.
  • Bilder av stedet eller beliggenheten er mer nyttig for reisende enn bilder fra stedet, som den fantastiske utsikten.
  • Unngå bilder av steder i nærheten eller av ansatte.
  • Selskapslogoer eller forretningskort kan ikke tjene som hovedbilde. Kontaktinformasjon kan ikke inkluderes på bildet.
  • Hovedbilde – eiere kan velge et bilde og be om at det brukes som hovedbildet. Hvis det godkjennes, vil det vises på oppføringen innen 2–3 virkedager. Vi kan ikke garantere at et bilde blir godkjent.