Hvordan registrerer og verifiserer jeg meg som representant for et flyselskap?

TripAdvisor må verifisere deg som en offisiell representant for flyselskapet, før du kan administrere en oppføringsside for flyselskap og svare på kundeanmeldelser. Følg fremgangsmåten nedenfor for å registrere deg:

1. Opprett en TripAdvisor-konto – TripAdvisor-kontoen din må være tilknyttet e-postkontoen din i selskapet for å bli godkjent til å svare på anmeldelser på vegne av flyselskapet ditt. Hvis du vil registrere deg for en TripAdvisor-konto, klikker du her
  1. Registrer flyselskapet ditt – Når du har logget på TripAdvisor-kontoen din, kan du besøke no.tripadvisor.com/AirlineRegistration og fylle inn de nødvendige opplysningene. Denne informasjonen må så verifiseres for å sikre at du er en offisiell representant for flyselskapet, og at du har fått tillatelse til å svare på tilbakemelding fra kunder.