Hva er anmeldelser av flyselskap?

I tillegg til tusenvis av overnattingssteder, restauranter og attraksjoner, kan du nå gi en anmeldelse av mer enn 350 flyselskaper på TripAdvisor, basert på din erfaring med dem! Her er noen detaljer:

1. Hvordan kan jeg anmelde et flyselskap?
    • I hovedmenyen Skriv en anmeldelse, er det opprettet et nytt valg for flyselskaper
  2. Hvilke flyselskaper kan jeg anmelde?
  3. Hva om jeg ikke finner flyselskapet jeg ønsker å anmelde?
    • Hvis vi ikke har et flyselskap som du ønsker å anmelde, kan du sende en e-postmelding til oss på airlinelistings@tripadvisor.com – så svarer vi deg. Hvis flyselskapet oppfyller våre kriterier for en passasjertransporttjeneste, vil vi føre det opp på nettstedet slik at du kan anmelde det. Vi varsler deg via e-post når dette er gjort.
  4. Hva bør en anmeldelse av et flyselskap inneholde?
    • Anmeldelser av flyselskap skal omfatte vurderinger av opplevelsene knyttet til produktet eller tjenestene til ett enkelt flyselskap (merk at en reise som involverer flere operatører, skal ha individuelle anmeldelser for hvert flyselskap);
    • Anmeldelser av flyselskap må omfatte reiser innenfor de siste tolv måneder;
    • En anmeldelse av et flyselskap kan inkludere én eller flere etapper av en reise, så lenge det er det samme flyselskapet;
    • En anmeldelse av et flyselskap skal være av flyselskapet du faktisk reiste med (ikke av et annet flyselskap som deler markedskode). Hvis flynummeret ditt for eksempel var American Airlines AA1234, men flyvningen faktisk ble betjent av British Airways, skriver du anmeldelse av British Airways. ;
    • En anmeldelse av et flyselskap skal inneholde nyttig informasjon som hjelper andre medlemmer med å forstå produktet og tjenestene du opplevde, slik at de selv kan ta informerte avgjørelser;
  5. Hva bør en anmeldelse av et flyselskap IKKE inneholde?
      • Anmeldelser av flyselskap skal IKKE ha innhold om reisebyråer, inkludert nettbaserte reisebyråer (OTA), ettersom anmeldelser av flyselskap handler kun om flyselskapets tjenester;
      • Anmeldelser av flyselskap skal IKKE inneholde kommentarer om komponenter i pakkeløsninger, f.eks. bakketransport eller hotell. Skriv en hotell- eller attraksjonsanmeldelse for opplevelser som ikke involverer flyreiser;
      • Anmeldelser av flyselskap skal IKKE inneholde argumenter om bonusprogrammer, inkludert innløsing. Disse er mest nyttige i forumene, og ikke i individuelle anmeldelser av flyselskap;
      • Anmeldelser av flyselskap skal IKKE inneholde spørsmål om eller til flyselskaper – dette passer best å holde innenfor forumene til diskusjon i fellesskapet.