Hva om jeg oppdager en anmeldelse på nettstedet som ikke er på riktig sted?

Med flere og flere forretninger og steder av interesse som blir lagt til TripAdvisor hver dag, forstår vi at en anmelder kan sende inn anmeldelsen sin til feil sted ved en feiltagelse. Hvis dette skjer kan du gi beskjed til moderatorene våre ved å følge noen raske trinn:

1. Finn flagget nederst til høyre på anmeldelsen og klikk Rapporter.
  2. I boksen som vises, klikker du Anmeldelse lagt inn på feil sted.
  3. Hvis du vet hvor anmeldelsen hører til, klikker du Ja og forteller oss navnet på det riktige stedet. Hvis du ikke vet hvor den hører til eller er usikker, kan du velge Nei og forklare hvorfor.

Moderatorene våre undersøker alle rapporterte anmeldelser og vil sørge for å gjøre nødvendige endringer. Hvis den aktuelle anmeldelsen er din egen, følger du disse instruksjonene.