Retningslinjene våre for anmeldelser av ferieutleiesteder

Vi vil gjerne høre om reiseopplevelsene dine, og vi setter stor pris på bidragene dine på nettstedet vårt! Vi ønsker også å sørge for at Ferieutleiesteder er en trygg og pålitelig kilde for det globale fellesskapet vårt. For å hjelpe oss med å nå denne målsetningen, og for å få anmeldelsene dine publisert så raskt som mulig, ber vi deg passe på at anmeldelsene din er:

Nylige

For å tilby leserne våre nylig og oppdatert innhold, ber vi deg om å skrive om opplevelser som inntraff i det gjeldende kalenderåret, eller senest for to kalenderår siden.

Basert på korte opphold

Du må gjerne dele synspunktene dine om alle opphold på 90 dager eller mindre.

Relevant for reisende

Husk at anmeldelsene våre er ment å hjelpe reisende med ferieplanene – så husk å holde deg til å skrive om ferieutleier. Dette innebærer ingen anmeldelser av bedrifts- eller overgangsinnkvartering eller foreløpig eller midlertidig innkvartering.

Skrevet etter innsjekking

Vi ber deg kun skrive om opplevelsene dine etter at du sjekket inn på ferieutleiestedet. For å sikre autentiske anmeldelser, godtar vi for øyeblikket ikke innsendinger som kommer i løpet av bestillingsprosessen eller før ankomst på stedet.

Verifisering ved hjelp av navn på leiekontrakten

For å sikre autentiske anmeldelser, blir du bedt om å oppgi navnet på personen i gruppen som signerte leieavtalen. (Dette obligatoriske feltet vises øverst i skjemaet Skriv en anmeldelse). MERK: Vi deler ikke dette navnet offentlig på nettstedet vårt.

Kan dokumenteres av utleieren

Hvis eieren av et ferieutleiested ikke kan bekrefte at anmelderen har vært gjest, sender vi gjesten en forespørsel om dokumentasjon. Dette er bare for å sikre at riktig eier og sted blir knyttet til anmeldelsen din.

Oppført av TripAdvisor

Ferieutleieoppføringer leveres av våre partnernettsteder: FlipKey, Holiday Lettings og Niumba. Når utleiere fjerner oppføringen sin fra en av disse tjenestene, blir oppføringen deres på TripAdvisor også fjernet. Vi kan dessverre ikke publisere anmeldelser for ferieutleiesteder som ikke lenger er oppført på TripAdvisor.